Tekniikkatsekki 1x 30min, etätapaaminen

35,00 

Joskus treeni ei vain mene sinne minne pitäisi.
Tekniikkatsekissä tarkastamme liikeratoja ja  etsimme lihakset, joiden pitäisi kyseessä olevassa liikkeessä tuntua. Annan vinkit, jotka sopivat juuri sinun kehollesi ja pääset näin nopeammin kohti tavoitettasi. Jo yhden tapaamisen aikana voidaan saada ihmeitä aikaan.

Minulta saat työkaluja jo yhdellä tapaamiskerralla.
Kun askelkyykky sattuu polveen, pystypunnerrus vihloo olkapäätä tai pakara ei vain aktivoidu kyykyssä, on niihin yleensä syy tekniikassa. Esimerkiksi näihin ongelmiin saat helposti ja nopeasti apua tekniikkatsekissä.

Katson tekniikkasi liikkeessä, jota et saa toimimaan toivotulla tavalla tai joka sattuu riippumatta kikka kolmosista. Usein taustalla on pieni asentovirhe tai kehon lihasmuistiin jäänyt tekniikka, joka ei toimi. Näitä vanhoja tapoja poistamalla ja muokkaamalla ajatuksia ja opettelemalla tekemään liike sinun kehollesi sopivimmalla tavalla, päästään haluttuihin tuloksiin.

Jokaisella on oma keho ja välttämättä yleiset ohjeistukset eivät aina sovi juuri sinun kehollesi. Ulkopuolisena näitä pieniä säätöjä on helpompi katsoa ja sinä pääset nopeammin ja kivuttomammin kohti tavoitettasi, on se mikä tahansa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tekniikkatsekki 1x 30min, etätapaaminen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *