Kehonhuoltohetki rullaillen

29,00 

Helppoja harjoitteita sinulle, joka ei venyttele, mutta keho kaipaa huoltoa.
Videoilla käydään läpi koko keho päivittäisten alle 10 minuutin kehonhuoltohetkien avulla.
Tarvitset vain rullan ja pallon ja halutessasi jumppa/joogamaton.

Erityisesti etätyöntekijät ja istumatyöntekijät sekä paljon treenaavat kaipaavat usein helppoja, nopeita harjoitteita kehon kireyksien poistamiseksi ja liikkuvuuden parantamiseksi. Tällä kurssilla saat nimenomaan näitä työkaluja käyttöösi.

”Mä en ole ikinä venytellyt!”

Tuo on lause, jota kuulen usein puhuessani asiakkaideni kanssa tai kun juttelen ihmisen kanssa, mitä teen työkseni. Seuraavaksi kuulenkin selityksiä erilaisista kipukohdista, mihin ei lääkärit ole löytäneet syytä, jos on lääkärille asti edes viitsinyt mennä. Usein annan yhden tai kaksi pientä vinkkiä kyseisen ongelman helpottamiseksi ja palaute onkin välitöntä ja nopeaa: ”Onko se näin helppoa? Miten se kipu näin nopeasti hävisi?” Ei aina, mutta usein käy näin.

Tämä kurssi on siis syntynyt täysin huomioista asiakastyössä ja yleistyksistä, miten kehon saa huollettua kohti kivuttomuutta helposti ja ilman tuntien päivittäistä tai edes viikottaista venyttelysessiota. Voit napsia yksittäisiä ideoita käyttöösi tai tehdä kokonaiset liikesarjat parhaan hyödyn saadaksesi. Kurssin materiaali jää käyttöösi kertaostolla.

Liikuntakumppanin Paula
Olen kehonhuoltoon erikoistunut personal trainer, jonka missiona on lisätä asiakkaideni kehon liikkuvuutta helppojen harjoitteiden avulla.

Jo 90-luvulla opiskelin venyttelyn ideologiaa ja päivitän tietouttani jatkuvasti opiskellen eri metodeja sekä ihmisen anatomian ihmeellisyyksiä. Kuitenkin koen, että eniten opin työskennellessäni ”ruohonjuuritasolla” yksilövalmennusten parissa sekä ohjaamalla ryhmäliikuntatunteja. Tämä lähes 30 vuoden kokemus ohjaustyöstä näkyy myös videoilla. Saat rauhassa keskittyä tekemiseen ja omaan kehoon. Ohjeet rullaukseen löydät erilliseltä videolta, joten sinun ei tarvitse kuunnella rullauksen perusasioita jokaisella kehonhuoltohetkelläsi.

Vuosi(kymmenien) ajan kehonhuoltokurssini ovat olleet viikon suosituimpia ja asiakkaiden toiveet, palautteet ja kiitokset ovat auttaneet minua kehittämään tämänkin verkkokurssin.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kehonhuoltohetki rullaillen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *