Hyvinvoinnin startti, 4 viikon valmennuspaketti

399,00 

4 VIIKON VALMENNUSPAKETTI SISÄLTÄÄ:

– 3 X 60MIN TREENITAPAAMISTA ETÄNÄ, TREENIMAJASSA TAI ULKONA
– RUOKAVALION VIILAUKSEN TAVOITTEESI MUKAISEKSI (1X 60MIN ETÄNÄ)
– FIRSTBEAT-ANALYYSIN JA PALAUTTEEN
– KUNTOSALI- TAI KOTITREENIOHJELMAN
– LIIKUNTASUUNNITELMAN KOKO AJALLE

Mietitkö vielä mitä hyödyt personal traineristä?

Tämän paketin avulla pääset alkuun ja saat vinkit jatkoon. Autan sinut yli aloittamisen tuskan ja annan työkalut muutokseen jotta voisit saavuttaa tavoitteesi mahdollisimman helposti.

4 VIIKON VALMENNUSPAKETTI SISÄLTÄÄ:

– 3 X 60MIN TREENITAPAAMISTA ETÄNÄ, TREENIMAJASSA TAI ULKONA
– RUOKAVALION VIILAUKSEN TAVOITTEESI MUKAISEKSI (1X 60MIN ETÄNÄ)
– FIRSTBEAT-ANALYYSIN JA PALAUTTEEN
– KUNTOSALI- TAI KOTITREENIOHJELMAN
– LIIKUNTASUUNNITELMAN KOKO AJALLE

Mikä on sinun tavoitteesi?
Haluatko laihtua jotta saisit päälle kivan mekon tai istuvan puvun? Käyt salilla, mutta kaipaat uusia ideoita tai et saa lisättyä vastusta treeneissä? Liikkuminen sattuu aina ja kaipaat vinkkejä kivuttomaan liikkumiseen? Ruokavaliosi ei tue tavoitettasi ja kaipaat neuvoja mitä tehdä toisin?

Näissä kaikissa voin auttaa sinua. Minun työni on tarjoilla sinulle oikeat työkalut, jotta sinä voisit saavuttaa tavoitteesi. En usko pikadietteeihin enkä pussikuureihin vaan perustan kuntoon laittamiseen sinun arkeesi sopivasti.
Jos taas olet valmis muuttamaan tapojasi pysyvästi ja kaipaat apua muutokseen, olen sinulle oikea valmentaja.

Jo neljällä tapaamiskerralla saamme alkuun sinun muutoksesi kohti tavoitettasi!

Yleisimmin korjaan asiakkaiden käsitystä siitä, mikä on järkevää toimintaa tavoitteen saavuttamiseksi.

Voisin väittää, että 90% painonsa kanssa taistelevista asiakkaistani syö liian vähän ja treenaa liian paljon ja väärällä tavalla. Ruokavalion vääristymät ja periaatteet ovat myös usein esteenä tavoitteen saavuttamiseksi. Kun kerron ehdottomani muutokset syyt ja mihin ne perustuvat ja miten vaikuttavat, ovat useimmat kokeilleet ja yllättyneet positiivisesti.
Ruokavalion merkitystä myös vähätellään ja liikunnan merkitystä korostetaan. Juuri tämän vuoksi minulla on kaikki palvelut saman hintaisia. En ota ruokavaliokeskustelusta suurempaa tai pienempää hintaa kuin treeniajasta. Kun ostat minulta kuntosaliohjelman, sisältyy siihen aina ohjelman läpikäynti yhdessä, jossa tarkistetaan tekniikka ja tarvittava vastus.
Koska muutos vie aikaa, ovat lähes kaikki asiakkaani 3-6kk palvelupaketeilla. Näin voin auttaa parhaiten sinua saavuttamaan tavoitteesi, sillä tällä aikavälillä näen muutoksen ja pystyn reagoimaan uusilla ohjeilla tarvittaessa.
Starttipaketti onkin tarkoitettu ensisijaisesti niille, joilla on vaikeuksia aloittaa, mutta tietävät että pystyvät jatkamaan itsenäisesti annetuilla ohjeilla. Starrtipaketti on oivallinen myös sinulle. joka mietit onko personal trainerista oikeasti apua.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hyvinvoinnin startti, 4 viikon valmennuspaketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *