Alkukartoitus etätapaamisena

29,00 

Alkukartoituksessa arvioimme yhdessä haastattelun sekä liiketestien avulla, miten voin sinua parhaiten auttaa ja mihin siän oikeastaan minua tarvitset.

Kun haluat muutosta,mutta et tiedä mistä aloittaa.

Alkukartoituksen avulla selvitän, miten voin auttaa sinua muutoksen alkuun tai saavuttamaan tavoitteesi.
Kyselen sinulta tavoitteitasi, mihin koet minua tarvitsevasi ja mikä on liikunnallinen taustasi.
Kyselen myös lyhyesti terveydentilastasi, ruokavaliostasi sekä muista elämäntavoistasi.
Tarvittaessa teemme pieniä liiketestejä, jotta tiedän lähtötasosi ja mahdolliset syyt ongelmaasi, jos jokin liike tuottaa kipua.
Usein annan vinkkejä ongelman hoitoon jo alkukartoituksen yhteydessä.
Lopuksi kerron, miten voin mielestäni sinua auttaa parhaiten saavuttamaan tavoitteesi.
Alkukartoitus ei sido sinua ostamaan palveluitani.

Mistä alkaisin?
Niska-hartia-alueen tai selän erilaiset kivut ovat yleisimpiä syitä, miksi minuun otetaan yhteyttä. Personal trainerina olen halunnut oppia aina vain lisää nimenomaan tuki-ja liikuntaelinvaivoista ja haluankin auttaa asiakkaitani kohti kivuttomampaa elämää.

Usein kipujen taustalla on asentovirhe, joka voidaan korjata oikeilla työkaluilla; vahvistamalla heikkoja lihaksia ja samalla venyttämällä kireitä lihaksia. Kuulostaa yksinkertaiselta ja sitä se onkin, kunhan muistaa käyttää työkaluja. Tähän taas moni kaipaa ”valvojaa” ja siksi alkukartoituksessa yksi aihe keskustelussa onkin, kuinka paljon minun aikaani tarvitset? En halua myydä sinulle aikaa, jota et koe tarvitsevasi. Toiset tarvitsevat minua jokaisessa treenissään avuksi, toiset taas pärjäävät hyvin kuukauden kunnes kehitystä on tapahtunut niin, että työkaluja pitää vaihtaa.

Toinen asiakasryhmäni ovat vatsavaivaiset.
Omien vatsavaivojen selvittely ja parantaminen on lisännyt kiinnostustani erilaisiin vatsaongelmiin ja ruoan vaikutukseen hyvinvoinnissamme. Uskon täysin ruokavalion parantavaan voimaan.  Kun suolisto voi hyvin, voit sinäkin paremmin. Minulta myös kysytään usein, saako minun asiakkaani syödä maitoa, gluteenia tai jotain muuta ja vastaan aina että saa, jos se ei aiheuta vatsavaivoja. Tämä on siis täysin yksilöllistä ja löytyy vain kokeilemalla. Joskus on hyvä rauhoittaa vatsa rajoittamalla eri ruoka-aineita hetkellisesti ja ottaa pikkuhiljaa yksi kerrallaan niitä takaisin ruokavalioon. Näin saadaan selville pahimmat vatsavaivojen aiheuttajat.

Kuka minä olen, mitä minä olen tehnyt?
Olen toiminut liikunta-alalla vuodesta 1994.
Kaiken pohjana on tanssi monenlaisissa muodoissa aina baletista, itämaiseen tanssiin sekä perinteisiin suomalaisiin lavatansseihin.
Vuonna 2007 kouluttauduin personal traineriksi ja vuosien varrella olen kouluttautunut yhä enemmän tule-ongelmien ratkaisuihin. Yksi työkaluistani on Spine Metodi. Tuki-ja liikuntaelinten ongelmien lisäksi erityisen kiinnostukseni kohde on erikoisruokavaliot ja siinä vielä suolisto-ongelmat.

Valmentajana haluan antaa sinulle parhaimmat mahdolliset työkalut tavoitteesi saavuttamiseksi.
Asiakkaideni tavoitteet ovat usein kivuton keho, jonkin tietyn liikkeen kivun poistaminen ja tätä kautta treenissä kehittyminen, laihtuminen, elämänlaadun parantaminen, terveellisempi ruokavalio.
Autan, kerron ja opetan asiakkaani niin, että hän ymmärtää muutoksen merkityksen ja tarpeellisuuden ja tätä kautta siirtyminen pahoinvoinnista hyvinvointiin on pysyvä.

Koulutan itseäni jatkuvasti erilaisilla kursseilla ja pöydälläni on jatkuvasti alan uusimpia kirjoja sekä tutkimustuloksia. Pidän itseni ajan hermolla, sillä pidän siitä, että tutkijat tarjoavat minulle aina uusia työkaluja ja ymmärtämystä ihmisen kehon moninaisuudesta. Koska tiede on itse itseään poissulkevaa, kehittyvät minunkin metodini. Vaikka askelkyykky ei ole muuttunut tänä lähes 30v työurani aikana, on tapani opettaa sitä asiakkaille muuttunut radikaalisti, mielestäni parempaan suuntaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Alkukartoitus etätapaamisena”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *